Baterija cink Yokohama Economy D R20 1.5V (BL2)

Baterija cink Yokohama Economy D R20 1.5V (BL2)

150.00 RSD

Na stanju

150.00 RSD

1 blister (2 komada)

Šifra proizvoda: 708 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Prikazana cena je za jedan blister, dva komada.

Yokohama Economy D (R20) Heavy Duty cink baterije su pouzdane i pristupačne i nude dobru vrednost za novac. Visokokvalitetna tehnologija osigurava dug radni vek baterije kada se koristi na uređajima koji troše malo energije. Sa niskom strujom opterećenja, ove baterije traju koliko i odgovarajuće alkalne baterije. Ove baterije se obično koriste u uređajima sa niskim ili stalnim pražnjenjem, kao što su baterijske lampe, satovi, radio, odašiljači, muzički instrumenti, dečije igračke, i mnoge druge aplikacije. Yokohama Economy D (R20) baterije pružaju pouzdane performanse za sve vrste uređaja sa niskom potrošnjom energije. Zadržite svoju slobodu pouzdanim i istovremeno jeftinim kvalitetom.

  • Primarna (nepunjiva) baterija
  • Najeftinija po radnom satu
  • Stabilan napon pražnjenja
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Dug životni vek
  • Dobre karakteristike skladištenja
  • Široka primena u mnogim uređajima: baterijske lampe, satovi, radio, odašiljači, muzički instrumenti, dečije igračke, i mnoge druge aplikacije.

Slične oznake: 13A, 13D, 813, AL-D, AM1, D, E95, EN95, KD, LR20, LR20XWA, MN1300, MX1300, PC1300, R20, R20MA, R20P, SUM-1, 13AC, 813, 1250, 7520, HP2, HR20, Mono, Goliath, 373, BA-30, SP/HP2, KR20

Dodatne informacije

Težina 185 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Težina pakovanja/blistera

185 g

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader