Baterija alkalana Yokohama Energy Max AA LR6 1.5V (BL4)

Baterija alkalana Yokohama Energy Max AA LR6 1.5V (BL4)

280.00 RSD

Na stanju

280.00 RSD

1 blister (4 komada)

Šifra proizvoda: 679 Kategorija:
Pregled korpe

Opis

Prikazana cena je za jedan blister, četiri komada.

Premium Yokohama Energy Max AA (LR6) alkalne baterije obećavaju četiri glavne prednosti: bolje performanse, dugu izdržljivost, odličnu vrednost i visoku bezbednost. Sa višefaznom zaštitom od curenja i MAXimalnom optimalnom efikasnošću, idealna je za zahtevne elektronske uređaje. Ove alkalne baterije imaju relativno visoku gustinu energije i dugo vreme rada, dok proizvode skoro isti nivo napona tokom svog rada. Preporučuje se za uređaje niske i velike energije i za uređaje za kontinuiranu upotrebu, kao što su detektori dima, satovi, daljinski upravljači, baterijske lampe, bežični telefoni, dečije igračke i mnogi drugi gadžeti i aplikacije. Yokohama Energy Max AA (LR06) alkalne baterije omogućavaju da vaši omiljeni uređaji rade duže.

  • Primarna (nepunjiva) baterija
  • Premium alkalna baterija
  • MAXimalno optimalna efikasnot
  • Stabilan napon pražnjenja
  • Mali stepen samopražnjenja
  • Dug životni vek
  • Dobre karakteristike i nakon dugog skladištenja
  • Odlična otpornost na curenje, sa višefaznom zaštitom od curenja
  • Široka primena u mnogim uređajima: detektori dima, satovi, daljinski upravljači, baterijske lampe, bežični telefoni, dečije igračke i mnogi drugi gadžeti i aplikacije

Slične oznake: LR06, AA, LR6, AAB4E, AM3, M, MN1500, 815, E91, LR6N, 15A, KAA, R6, R06, BA3058, U7524, UM3, Mignon, V1500PX, FR14505

Dodatne informacije

Težina 115 kg
Proizvođač

Hemijski sastav

Napon

Oblik

Dimenzije

,

Težina

Težina pakovanja/blistera

115 g

Poštovani kupci, raspoloživost robe možete proveriti pozivanjem našeg Call Centra na broj 018-574-626.

LitiCo Servisni Centar je posebna organizaciona jedinica čiji je zadatak proizodnja baterijskih paketa i podrška kupcima u tehničkom i aplikativnom smislu i briga o alatu i opremi – stručno i pravovremeno održavanje, testiranje kao i interventno servisiranje baterija u slučaju iznenadnih zastoja. Detalje o našem Servisnom Centru možete pronaći na ovoj strani.

Sve potrebne informacije o proizvodima možete pronaći na našem sajtu, za uopštene informacije u nastavku slede važni linkovi:
LitiCo tim maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima specifikacija, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti ispravne. Sve cene na ovom sajtu iskazane su u dinarima sa uračunatim PDV-om.
Proizvod je ubačen u korpu:

Web development & SEO by
Smart Pro Solution
×

preloader